MIJN MAND

Sluiten

ABOUT

Bij Powerfoodies Market geloven we in puur, simpel en écht eten. Je koopt in onze webshop voedzame, kwalitatieve en vooral hele lekkere producten. Ook vind je hier de allerleukste, meest essentiële, duurzame keukenartikelen. Stuk voor stuk producten waarvan wij vinden dat ze niet mogen ontbreken in je keukenkastje. We hebben elk product met heel veel liefde en onze volledige aandacht geselecteerd. Here’s why…

Once upon a time

Je kunt wel zeggen dat Powerfoodies Market is ontstaan in het Friese dorpje Gytsjerk. Lang, laaang geleden… In het jaar 1850 begon Ealze Kloosterman een bakkerij die daarna van generatie op generatie door dezelfde familie werd gerund. Er werden voedzame, kwalitatieve (zuurdesem-)broden en de állerlekkerste haverkoeken gemaakt. Eind jaren ‘60 transformeerde een nieuwe generatie familieleden de bakkerswinkel tot natuurvoedingswinkel, die haar pure producten verkreeg van biologische teelt uit de omgeving.

En wij? Wij zijn de nieuwste generatie. We durven best te wedden dat de liefde voor voeding in onze genen is terug te vinden. Met onze online market zetten we nu voort wat ons met de paplepel is ingegoten. We zijn heel blij dat we jou kennis mogen laten maken met onze favoriete producten. Voeding verbindt, hebben wij geleerd. En die verbinding willen we verspreiden door kwalitatieve powerproducten toegankelijk te maken voor iedereen die net zoveel van goede voeding houdt als wij.

Duurzaamheid on top

Ook wij zijn ons ervan bewust dat we goed moeten omgaan met onze planeet. En dus zorgen we dat onze carbon footprint zo klein mogelijk blijft. Al onze productverpakkingen zijn plasticvrij, we verzenden ook zonder plastic en werken zoveel mogelijk met recyclebare materialen. Bovendien kun je in onze webshop producten kopen die jouw plasticgebruik drastisch kunnen verminderen.

Ons huismerk: GUCOT

De naam Gucot (spreek uit: goekot, met zachte g en harde t) is afgeleid van de vruchten [gu]araná en apri[cot] en staat voor ‘goede energie’. De guaraná-bes barst van de natuurlijke energie en abrikoos is hét symbool van vruchtbaarheid, overvloed en versheid. Voor ons dé match made in heaven en precies wat we willen bieden met onze producten.