Disclaimer

Door deze website te bezoeken en gebruik te maken van de aangeboden informatie, stemt u in met onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Gebruik van producten
Het gebruiken van de producten van Powerfoodies Market is op eigen risico. Je bent zelf verantwoordelijk voor het goed en veilig wassen, hanteren, bereiden, bewaren, koken, gebruiken en verbruiken van de producten die je van ons ontvangt. Ook is het jouw eigen verantwoordelijkheid om op de hoogte te zijn van eventuele voedselallergieën die jij hebt, en voor het controleren hiervan voordat je gebruik maakt van de producten van Powerfoodies Market.

Als er een fout voorkomt op de website in een orderbevestiging, verwerking of levering van een bestelling, heeft Powerfoodies Market het recht om een dergelijke fout te herstellen en jouw bestelling te herzien (inclusief het in rekening brengen van de juiste prijs) of om jouw bestelling te annuleren en jouw geld terug te storten.

Door middel van deze disclaimer ga je ermee akkoord dat de producten in jouw bestelling kunnen verschillen van de producten zoals die zijn weergegeven op de website. Dit hangt af van het productieproces of eventuele leveringsproblemen, de beschikbaarheid, variabiliteit, verschillende kookmethoden of andere bereidingsmethoden en de verschillende kookapparatuur waar je gebruik van kunt maken. Powerfoodies biedt geen garantie voor het verschillen van producten of de beschikbaarheid van de producten.

Gebruik van informatie op de website
Powerfoodies Market werkt de website regelmatig bij en streeft naar volledigheid en juistheid van alle artikelen binnen het aanbod. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat de inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.

Powerfoodies Market biedt geen garantie over de juistheid en volledigheid van de informatie, inclusief prijsinformatie en voedingsinformatie, niet uitdrukkelijk en ook niet stilzwijgend. De verstrekte informatie is uitsluitend informatief en steeds aan verandering onderhevig, en er kunnen geen rechten aan worden verleend. Powerfoodies Market aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van de website, of het niet goed functioneren van de website. Indien je gebruik maakt van de website en de verstrekte informatie, ben je hier zelf verantwoordelijk voor.

Informatie van derden, producten en diensten
Powerfoodies Market is niet verantwoordelijk voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van pagina’s van externe partijen waarnaar verwezen wordt. Powerfoodies Market heeft geen invloed op websites van derden en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruikt van websites van derden. Het gebruik van deze externe websites is voor eigen risico.

Algemene
voorwaarden

 

Garantie
Wij garanderen dat de geleverde artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan gesteld kunnen worden en vrij zijn van gebreken. De hierboven genoemde garantie geldt gedurende een periode van 30 dagen na levering. De afleverbon dient als garantiebewijs. Indien een artikel niet meer voorradig is dan vergoeden wij jou het aankoopbedrag. Er kan bij ons geen directe aanspraak worden gemaakt op garantie als gevolg van normale slijtage, beschadiging, opzet en/of nalatigheid.

Aansprakelijkheid
Aansprakelijkheid van Powerfoodies Market uit hoofde van een ondeugdelijke levering is in alle gevallen beperkt tot het vervangen of herstellen van het artikel of tot het terugbetalen van ten hoogste het aankoopbedrag. Powerfoodies Market aanvaardt uitdrukkelijk geen enkele claim inzake gevolgschade in welke vorm dan ook. Powerfoodies Market is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van door derden begane opzet, schuld, nalatigheid of onoordeelkundig gebruik.

Klachten
Wij nemen jouw klacht serieus. Ben je niet tevreden over een door ons geleverd product of onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via hello@powerfoodiesmarket.com. Wij nemen jouw klacht direct in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Privacybeleid
Je kan alles over ons privacybeleid lezen op deze pagina.